Hlavní obsah

Britský herec Idris Elba draží sám sebe v aukci na valentýnský večer

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Idris Elba, jeden z nejpopulárnějších britských herců současnosti, má skutečně srdce ze zlata. Sám sebe totiž nabídl jako valentýnské rande jakékoli ženě na světě, která se zapojí do charitativní aukce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britský herec Idris Elba na archivních záběrechVideo: Reuters

 
Článek

„Chci, abys byla mým Valentýnem,“ říká ženám celého světa Elba ve videu, které bylo zveřejněno na webových stránkách Omaze, crowfundingové společnosti, která pomáhá charitám vydělat potřebné peníze s pomocí známých osobností. Elba sám sebe draží jako valentýnského společníka, aby vydělal peníze pro charitu W.E. Can Lead, která pomáhá africkým dívkám ze Sierry Leone.

Idris Elba, u kterého se spekuluje, že by mohl být kandidátem na roli nového Jamese Bonda, šťastnou dámu (a případně i její společnici) vezme na večeři do své oblíbené restaurace. Tam si společně kromě skvělého jídla užijí i vytříbenou konverzaci, uvádí webová stránka Omaze. Letenky a čtyřhvězdičkový hotel jsou samozřejmostí.

Herec se brzy v kinech představí ve filmové adaptaci série Stephena Kinga Temná věž a utržené peníze chce věnovat pro zlepšení vzdělání dívek ze Sierry Leone, odkud pochází jeho otec.

Reklama

Výběr článků

Načítám