Hlavní obsah

Britskému premiérovi dělá starosti „milostné puzení“ jeho psa Dilyna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský premiér Boris Johnson uvedl, že mu dělá starosti „milostné puzení” jeho psa, který obskakuje nohy všech okolo, čímž způsobuje trapné situace. Ministerský předseda o tom hovořil při setkání s policejními psovody v anglickém Guildfordu, informovala agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Britský premiér při venčení psa Dilyna ve Westminsteru.

Článek

„Musíte si dělat starosti kvůli jeho milostnému puzení?“ ptal se Johnson policistů s ohledem na jejich psa Zorra. Dozvěděl se, že Zorro takovýmto projevem vnitřních pudů netrpí. „Můj pes je neustále... na nohou lidí,“ řekl Johnson.

Premiér a jeho nynější manželka Carrie si přivedli tehdy 15týdenní štěně křížence Jack Russell teriéra jménem Dilyn do Downing Street v září 2019. Od té doby se pes dostal opakovaně do centra pozornosti.

Jednou z obětí jeho „milostného puzení“ se stal někdejší klíčový Johnsonův poradce Dominic Cummings, což údajně umocnilo jeho zlost vůči majitelce psa Carrie Johnsonové.

Britský premiér si kreslil s dětmi ve škole. Povedla se mu beruška

Koktejl

Sám Johnson jednou ve vzteku křičel: „zastřelte toho zpropadeného psa“ poté, co zvíře na venkovském sídle britských premiérů v Chequers u Londýna ohryzávalo nábytek a knihy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám