Hlavní obsah

Britney Spearsová se na pódiu rozplakala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Zpěvačka Britney Spearosvá je zřejmě na pokraji deprese. Přátelé a příbuzní se obávají o její duševní zdraví. V posledních týdnech se cítí vyčerpaná, musela dokonce zrušit několik plánovaných koncertů v Asii. Její únava vyvrcholila na jednom z posledních vystoupení v Berlíně, kam se dostavila u příležitosti svého koncertního turné Onyx Hotel Tour. Popová modla přímo na pódiu před tisícovkami fanoušků propukla v pláč.

Foto: Hynek Přidal (Scootland.cz)

Oba dobrodruzi v pátek 31. 7. 2015 vyrážejí na dlouhou cestu na malých skútrech. Kdo vyhraje malé pivo?

Článek

Dvaadvacetiletá Britney svůj koncert v německém Berlíně před plánovaným závěrem předčasně zakončila výbuchem pláče a do zákulisí odcházela s rozmáčeným make-upem.

Svědci dále prozradili, že ji ještě nikdy neviděli natolik strhanou a se zjevnými stopami únavy ve tváři. Poté hned nasedla do černého mercedesu a odjela do hotelu InterConti. Před jeho vchodem se ani nezastavila, aby podle svého zvyku pozdravila čekající fanoušky, kteří se na koncert nedostali.  

Přítel ji nedokáže ukonejšit

Na Spearsovou se v poslední době valí také nepříznivá kritika ze všech stran, která strhává její pěvecké výkony, někteří ji dokonce podezírají, že při náročných tanečních kreacích nestačí s dechem a diváky ochuzuje o živý zpěv. Na turné po Evropě ji přijel podpořit její současný přítel Kevin Federline, jeho pomoc však zatím zjevně nezabírá.

Reklama

Související témata:

Související články

Zatkli fanouška Britney Spearsové

Pětadvacetiletý Kanaďan Daniel Lachance z Québeku byl zatčen poté, co ilegálně vniknul na pozemek otce dvaadvacetileté zpěvačky Britney Spearsové. Soud...

Britney Spearsová nafotí hanbaté snímky

Dvaadvacetiletá zpěvačka Britney Spearsová se chystá na zvláštní sportovní program, díky němuž by měla docílit dokonalé postavy. Připravuje se totiž na focení...

Britney Spearsová se bez přítele neobejde

Popová zpěvačka Britney Spearsová, která se právě nachází na svém světovém koncertním turné, všude s sebou bere svého přítele Kevina Federlineho. Doprovázel...

Výběr článků

Načítám