Hlavní obsah

Britney Spearsová se bez přítele neobejde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Popová zpěvačka Britney Spearsová, která se právě nachází na svém světovém koncertním turné, všude s sebou bere svého přítele Kevina Federlineho. Doprovázel ji rovněž na jejím posledním vystoupení v Londýně, neboť dvaadvacetiletá krasavice by bez něho prý nemohla vůbec fungovat.

Foto: Stanislava Dvořáková

Jedna z náročných nových umělých překážek 3.ročníku závodu horských kol na akci Ústecké schody.

Článek

Kevin Federline za svou milou musel přiletět až z Los Angeles a utěšovat ji. Spearsová je totiž vynervovaná nepříznivými kritikami, které se snášejí jako studená sprcha na její koncerty.

Britneyin přítel se ubytoval ve stejném pěti hvězdičkovém podniku Berkeley Hotel na Knightsbridge v západní části britské metropole. Koncertní vystoupení sledoval ze zákulisí.  

Kevin Britney rozptyluje

"Je do něho úplně blázen," uvedl zdroj z blízkého zpěvaččina okolí, jehož odcitoval britský deník The Sun. "Kevin si je vědom, že je Britney kvůli němu v práci rozptylována. Je do něj tak zamilovaná, že bez něj zřejmě nemůže ani fungovat," dodal.

Vztah Spearsové s Kevinem vyvolal ve Spojených státech nedávno rozruch, neboť jeho bývalá přítelkyně je v sedmém měsíci těhotenství. Federline, který se tak brzy podruhé stane otcem, ji však bez rozmýšlení vyměnil za slavnou krasavici.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsové konkuruje sestra

Třináctiletá Jamie Lynn Spearsová, sestra slavné Britney, by mohla kariéru popové princezny ohrozit. Podle vlastního vyjádření pro americkou dětskou televizní...

Britney Spearsová obnažila ňadra

Po zpěvačce Janet Jacksonové, která ukázala své poprsí při letošním Super Bowlu, se odhalila rovněž Britney Spearsová. Stejně jako v Janetině případě...

Spearsová nebude před kamerou nic skrývat

Příležitost nahlédnout do zákulisí zábavního průmyslu chce poskytnout fanouškům zpěvačka Britney Spearsová. Rozhodla se, že při nadcházejícím evropském turné...

Výběr článků

Načítám