Hlavní obsah

Britney Spearsová rozezpívala newyorskou ulici

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Dopravní zácpy jsou v New Yorku vcelku běžnou záležitostí. Jen málokterý ale předpokládá, že pískot policejních píšťalek nahradí zpěv Britney Spearsové.

Foto: atletika TJ Slezan Frýdek-Místek

Běh mezi náměstími

Článek

Neočekávané se stalo skutečností před několika dny. Jednadvacetiletá zpěvačka podle očitých svědků v zácpě aut najednou stáhla střechu své limuzíny, vystrčila z ní hlavu a rozezpívala se na celé kolo.

Koncert pro překvapené řidiče

"Stál jsem hned za její limuzínou. Když z ní vykoukla nějaká střapatá holka, netušil jsem, že jde o Britney. Ani ve snu by mě nenapadlo, že je něčeho takového schopná," svěřil se novinářům jeden z řidičů.

"Pak ale začala společně s několika kamarádkami zpívat. Musím říct, že v tu chvíli utichlo jinak běžné vzájemné hašteření řidičů a všichni zírali, co se děje. Britney zpívala, co jí plíce stačily. Bylo to fajn. Škoda, že ta zácpa nebyla tentokrát o něco delší," dodal překvapený šofér.

Jen zalitoval, že šlo velmi špatně poznat, o čem zpívá. "Stejně ale byla výborná," konstatoval neznámý řidič.

Deprese se rozplynuly

Tentokrát Spearsová  sice unikla zrakům fotografů, všudypřítomným novinářům se ale nevyhla. "Vypadá to, že Britney prožívá po čase opět radostné dny. Nemyslím si, že by něco podobného udělala v depresích, které měla ještě před několika dny kvůli dotěrným fotografům a pomlouvačným článkům v bulváru," řekl novinářka ženského magazínu WW.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám