Hlavní obsah

Britney Spearsová chce adoptovat čínská dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nešťastné zpěvačce Britney Spearsové (25) byli před nedávnem doslova z náruče vyrváni její dva synové Sean Preston a Jayden James a byli předáni do trvalé péče jejich otci. Pusté místo ve svém srdci se rozhodla zaplnit velmi neobvyklým způsobem: adopcí šestiletých čínských dvojčat.

Článek

Podle britského deníku News Of The World je Britney v poslední fázi jednání s adopční čínskou agenturou, která jí dvojčátka našla a zprostředkovala.

"Zatímco v Americe je Britney považována za matku, která se není schopná o své děti postarat, jiné země na ni pohlížejí jako na finančně zabezpečenou celebritu, která je z hlediska adopce naprosto vhodná," uvedl zdroj z deníku.

Dodal, že Britney již svůj boj o biologické děti vzdala, proto zatoužila po cizích dětech. Pokud však bude s adoptivními dětmi zacházet stejně jako s vlastními potomky, zřejmě se u ní dlouho neohřejí. Americké zákony totiž platí i pro rodiče osvojených dětí.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová nenosí spodní prádlo

Vrstvy oblečení zpěvačka Britney Spearsová zkrátka nemá ráda. Že spodní prádlo málokdy nosí, už ví celý svět díky bulváru. Spearsová nenosí kalhotky kvůli svým...

Výběr článků

Načítám