Hlavní obsah

Britney Spearsová bude brzy na mizině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová si zvykla rozhazovat a nekoukat příliš na stav svého účtu. Jenže v posledních letech už vydělává míň, než stačí k pokrytí jejího utrácení. V minulosti se hotovost na účtu odhadovala na sto miliónů dolarů, teď však banka hlásí jen čtyřicet miliónů. A Britney stále utrácí za nákupy, dovolené a večírky.

Článek

Velké množství peněz prý vydala v posledních měsících šestadvacetiletá hvězda za domy a auta. Jenže zatímco utrácení jí jde velmi zlehka, výdělky už tak tučné nejsou.

„Byla velmi pečlivá a pozorná, ale teď se stala závislou na kupování domů a nových mercedesů, když se o ni tolik zajímají paparazzi. V jednu chvíli jí matka řekla, že by měla přijít o všechny peníze do čtyř let a její děti přitom pořád budou chodit na základní školu. V tu chvíli se fakt posadila a začala vnímat,“ prozradil zdroj britskému Daily Star.

Správou majetku je v těchto dnech pověřen otec Spearsové Jamie, který získal pověření od soudu ve chvíli, kdy byla jeho dcera hospitalizovaná na psychiatrii s vážnou bipolární poruchou. Jejím znakem je právě střídání manických fází, kdy Britney trpí nutkáním rozhazovat a jásavě se bavit.

Ani v milostném životě nemá Britney klid. Její poslední přítel Adnan Ghalib od ní dostal před několika dny kopačky. Zpěvačka mu prý prošla mobil a našla v něm milostné zprávy od jiné ženy. To Britney tak rozlítilo, že telefon mrštila do bazénu a ztropila fotografovi scénu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám