Hlavní obsah

Britka se přestěhovala do domova důchodců, aby mohla pečovat o 80letého syna

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Nikdy nepřestanete být mámou,“ tvrdí osmadevadesátiletá Ada Keatingová z Liverpoolu, která se loni přistěhovala do domova důchodců, aby mohla být nablízku svému synovi, který teď prý její péči potřebuje víc než kdy jindy. Osmdesátiletý Tom Keating si přítomnost matky, která bývala pečovatelkou, nemůže vynachválit.

Foto: Profimedia.cz

Adu a jejího syna pojí nerozlučné pouto (ilustrační foto).

Článek

Ada Keatingová vychovala se svým dnes již zesnulým manželem Harrym čtyři děti. K tomu nejstaršímu, Tomovi, ji však pojí nejsilnější pouto. Tom se totiž nikdy neoženil a po celý svůj dospělý život žil u rodičů.

Když se muž, který před odchodem do důchodu pracoval jako malíř pokojů a dekoratér, přestěhoval do domova důchodců, Ada příliš neváhala a brzy svého syna následovala.

„Každý večer mu přeju dobrou noc a ráno za ním chodím, abych mu řekla dobré ráno,“ svěřila se pro Daily Mail Ada Keatingová. Prakticky veškerý svůj volný čas tráví dvojice spolu, hrají deskové hry a koukají na populární seriál Emmerdale. Oba si nemohou péči domova důchodců vynachválit.

„Starají se tady o mě dobře a jsem rád, že teď mohu vídat maminku častěji,“ prohlásil Tom na adresu jejich nového bydliště. Ředitel domova Philip Daniels chce matce a synovi co nejvíce vyjít vstříc.

„Je vzácné vidět matku a syna v jednom domově důchodců. Jsou zkrátka nerozdělitelní a my uděláme vše, abychom jejich pobyt udělali co nejvíce příjemný,“ uvedl Daniels.

Reklama

Výběr článků

Načítám