Hlavní obsah

Brad Pitt je podle Britů více sexy než Beckham

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americký herec Brad Pitt je podle britského časopisu Company nejvíce sexy celebritou na světě. V anketě zveřejněné v pondělí dokonce předčil miláčka britského publika, fotbalistu Davida Beckhama, který v hlasování skončil až na čtvrté příčce.

Foto: archiv DPB Ostrava

Dušan Urban a Norbert Lichý (vpravo) ve slavné komedii Scapinova šibalství.

Článek

Pittovi se podařilo vyhrát rovněž nad kolegou z velkofilmu Trója Orlando Bloomem, který obsadil druhé místo. Na třetí příčce se pak umístil Nigel Harman, který účinkuje v populární britské telenovele Eastenders.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Kdo je podle vás nejvíce sexy?

Čtvrtý David Beckham přitom ještě před dvěma lety žebříčku kraloval a loni jej na druhé místo posunul zpěvák Justin Timberlake. Ten se letos může pyšnit pátou příčkou.

Uškodilo mu údajné milostné vzplanutí

Hráči Real Madridu letos zřejmě uškodily jeho milostné pletky s Rebeccou Loosovou a především také zmařená penalta proti Francii a nezdařený zápas s Portugalskem na fotbalovém mistrovství Evropy Euro 2004.

Další místa v anketě obsadili irský herec Colin Farrel, americký idol Johnny Depp, britský zpěvák Robbie Williams a anglický herec Jude Law.

Nejméně sexy je Michael Jackson

Naopak mezi nejméně úspěšné celebrity se letos zařadil Chris Martin, zpěvák skupiny Coldplay, který v první stovce vůbec nefiguruje. V současnosti se věnuje především své rodině, proto mu není věnována přílišná pozornost médií.

V opačném hlasování, tedy o nejméně sexy muže, pak vyhrál zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění ze sexuálního obtěžování nezletilých. V této anketě se David Beckham umístil na osmé příčce.

Anketa

Kdo je podle vás nejvíce sexy?
Brad Pitt
25 %
Orlando Bloom
12,1 %
Nigel Harman
5,1 %
David Beckham
7 %
Justin Timberlake
5,6 %
Colin Farrel
8,5 %
Johnny Depp
15,8 %
Robbie Williams
6,8 %
Jude Law
7,9 %
Michael Jackson
6,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1938 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám