Hlavní obsah

Bezzubý muž ukradl v obchodě kartáčky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Celkem sedm zubních kartáčků ukradl v brazilském supermarketu muž, který své zuby už nemá. Sám posléze nedokázal vysvětlil, proč hygienické potřeby, které mu nijak neposlouží, z regálu vzal, informoval tamní list O Dia.

Článek

Ednor Rodriguez má ve svých dvaatřiceti letech umělé zuby, kartáček proto k ústní hygieně vůbec nepotřebuje, neboť používá roztoky.

V supermarketu ve městě Ribeirao Preto mu to ale nedalo a z regálu odcizil hned sedm kartáčků. Měl však smůlu, zachytily ho bezpečnostní kamery. Na základě pořízených snímků jej pak strážníci zadrželi.

Rodriguez se snažil krádež popřít, argumentoval, že nemá zuby. Nakonec se ale přiznal. Nedokázal však svůj čin rozumně vysvětlit. "Nevím, proč jsem to udělal. Vím, že to bylo hloupé, nemám zuby, tak proč jsem to jen udělal?"

Reklama

Související články

Ind spolkl při čištění zubů kartáček

Indický obchodník vzal čištění zubů s takovou vervou, až se málem udusil. Uplynulý týden se mu totiž podařilo spolknout téměř osmnácticentimetrový zubní...

Dvacet dva let měl v žaludku zubní kartáček

Lékařský tým v Saúdské Arábii vyoperoval v úterý kartáček na zuby, který celých dvacet dva let ležel v žaludku pacienta. Uvedly to lékařské zdroje z královské...

Výběr článků

Načítám