Hlavní obsah

Bezdomovec s božským hlasem bude moderovat v rádiu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Columbus

Ted Williams se deset let protloukal životem jako bezdomovec, ale štěstí se na něj nakonec usmálo, když dostal druhou šanci. Ta přišla v podobě reportéra z rádia, který ho objevil na ulici, jak držící ceduli upozorňující na jeho výjimečný hlas. Když na reportéra Williams promluvil, bylo mu jasné, že místo tohoto muže rozhodně není na ulici, nýbrž na moderátorském křesle za mikrofonem.

Článek

Postarší muž totiž ještě předtím, než skončil jako bezdomovec, sám jako moderátor v rádiu pracoval. Bohémský život, alkohol a drogy ho však tehdy dostaly na kolena.

Reportér Doral Chenoweth z lokální rádiové stanice Columbus Dispatch natočil Williamse v prosinci 2010, když mu řekl: „Pověz mi něco tím svým úžasným hlasem." Ted bez zaváhání reagoval: „Pokud neposloucháte nic jiného než to nejlepší z oldies, máte naladěnou frekvenci 98,9.“

Chenoweth umístil videozáznam na internet, kde jej do čtvrtečního odpoledne shlédlo více než 11 miliónů lidí. Ted Williams, původem z newyorského Brooklynu, prohlašuje, že je již dva roky úplně čistý. Nejen, že skončil s drogami, ale také s alkoholem.

Posluchači si jej vyžádali znovu

Muži se nevyhnuly ani problémy se zákonem, když si před lety musel odsedět ve vězení tři měsíce za krádež.

Rozhovor s mužem odvysílalo rádio Columbus Dispatch a z bezdomovce se rázem stala hvězda. Lidé jej chtěli slyšet znovu, a tak se jen pár dní poté Williams vrátil do studia a vítal posluchače.

Ačkoli se najednou objevilo několik dalších nabídek práce, Ted si vážil druhé šance, kterou mu dal Chenoweth, a objal ho ve studiu se slovy: „Pro jídlo bych dělal cokoli, ale pokud mohu využít svůj hlas, Bůh požehnal moji duši. Člověče, tohle je prostě fantastické!"

Reklama

Výběr článků

Načítám