Hlavní obsah

Beyoncé zanevřela na Jacksonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americké zpěvačce Janet Jacksonové se od jejího skandálu s odhaleným ňadrem v Houstonu lepí smůla na paty. Nejen že s ní odmítají spolupracovat televizní porducenti, ale rovněž kolegyně od ní pohrdavě odvracejí záda. Informaci přinesl internetový server TQS.

Foto: Jan Coufal

Tábor Dědictví

Článek

Na posledním albu Damita Jo, které Jacksonová právě připravuje, měl zaznít duet se zpěvačkou Beyoncé Knowlesovou, která se nedávno stala absolutní vítězkou Grammy.

Beyoncé však nabídku na poslední chvíli odmítla. Nepřeje si být totiž spojována se skandálem, který na Super Bowlu její kolegyně vyprovokovala.

"Stále si Janet velice váží. Viděla v ní tak trochu svůj vzor a myšlenka podílet se na jejím albu ji vzrušovala," prohlásil blízký zdroj z Beyoncéina okolí.

"Ale tisk, který Janet propírá, přiměl Beyoncé k zamyšlení. Jejich spolupráce by mohla mít negativní dopad na Knowlesové image, proto se rozhodla, že s Jacksonovou zpívat nebude," dodal stejný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám