Hlavní obsah

Berlusconi se částečně přiznal k popíranému liftingu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Šéf italské vlády Silvio Berlusconi ve středu potvrdil, že podstoupil liftingový chirurgický zákrok. Ve své zpovědi se přiznal, že si nechal upravit povadlá víčka. Zdroje z blízkého premiérova okolí a lednové fotografie však dávají průchod spekulacím, že si premiér nechal rovněž odstranit vrásky kolem očí. Podobné úvahy však Berlusconi odmítl.

Foto: oficiální stránky DM

Davide Mattioli

Článek

"Nechal jsem si jen trochu poupravit víčka," řekl 67letý Berlusconi v Římě, kde se ve středu setkal s představiteli světové módy. "Napsalo se, že mě před měsícem operovalo sedm lékařů, ale ve skutečnosti to byl jen jeden chirurg, mohu vám dát jeho jméno," dodal ministerský předseda a naznačil tak, že šlo o jednoduchou operaci.      

:. Silvio Berlusconi před liftingovým zákrokem očních vrásek, který premiér zpočátku zcela popíral. Snímek z 11. září 2003. Foto: REUTERS/Tony Gentile

Italský magazín Espresso v lednu napsal, že koncem prosince minulého roku Berlusconi na švýcarské klinice podstoupil omlazující zákrok, který provedl tým odborníků pod vedením kalifornského experta a měl se týkat nejen víček a vrásek kolem očí, ale rovněž vyhlazení pokožky na krku. 

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconi si nechal odstranit oční vrásky

Italský ministerský předseda Silvio Berlusconi (66) se podrobil liftingu. Kosmetickou omlazovací operaci očí podstoupil pravděpodobně proto, aby zvýšil...

Výběr článků

Načítám