Hlavní obsah

Ben Affleck si pořídil rodinný dům, asi se chce usadit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodský herec a lamač ženských srdcí Ben Affleck v poslední době vzbuzuje spekulace, že plánuje založení rodiny. Svědčí o tom prý také koupě nové nemovitosti, napsal internetový server Ireland Online.

Foto: Tereza Melišová
Článek

Ben Affleck zřejmě uvažuje o tom, že se usadí a povede rodinný život se svou současnou přítelkyní Jennifer Garnerovou. Domněnky potvrdil právě tím, že v Kalifornii zakoupil nový dům, do něhož by se vešla celá rodina. Za nemovitost na předměstí Brentwood v Los Angeles herec údajně zaplatil 4,6 miliónu dolarů.

V rodinném domě se nachází pět ložnic, z nichž ke každé patří samostatná koupelna. Z jeho oken je prý krásný výhled na oceán. U domu se také rozkládá velká zahrada. Americká média proto usuzují, že by zde Affleck mohl svou rodinu ubytovat.

Zároveň tak byly oživeny spekulace, že je Garnerová těhotná. Affleck se s ní stýká po loňském překvapivém rozchodu s herečkou a zpěvačkou Jennifer Lopezovou. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Ben Affleck vyhrál v pokeru

Pro herce Bena Afflecka jednoznačně platí pravidlo o neštěstí v lásce a naopak štěstí ve hře. Ačkoliv vztah s Jennifer Lopezovou mu nevyšel, v pokeru...

Výběr článků

Načítám