Hlavní obsah

Basiková pěje ódy na devítiměsíčního syna: Za postavu vděčím kojení

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bára Basiková (46) se může pochlubit skvělou postavou a také nominací za muzikálový výkon na cenu Thálie. Za obojí prý vděčí svému devítiměsíčnímu synovi Theodorovi.

Článek

"Říká se, že kojení likviduje kila. A je to tak. To mlíčko bere tuky a s váhou pak není žádný problém. Já stále kojím a tak tři měsíce bych ještě chtěla," řekla Novinkám Basiková.

"Tedík roste jako z vody, máme už čtyři zuby - dva dole a dva nahoře a čeká nás první dlouhý let do Afriky. V únoru letíme s manželem a synem na dovolenou do Keni. Žádný extra dobrodružství samozejmě synovi nechystáme, žádné bydlení v chatrči v pralese. Budeme v krásném resortu," prozradila zpěvačka Novinkám na tiskové konfereci k udílení divadelních cen Thálie.

Bára je na tutu prestižní cenu nominována poprvé v kariéře. Nominaci získala za muzikálový výkon v obnoveném muzikálu Johanka z Arku. "Je to pro mě obrovská čest. Johanku hraji už podruhé a dočkala jsem se uznání. Myslím si, že zaslouženě. Určitě ji zpívám a hraji výrazně lépe než kdysi," říká zpěvačka.

"Člověk se vyvíjí a zkušenosti jsou k nezaplacení. Za cenu určitě vděčím i synovi Theodorovi. Mateřství mě hodně posunulo," prozrazuje.

Kromě Basikové je na cenu Thálie za nejlepší ženský muzikálový výkon ještě nominována Markéta Tallerová z divadla FX Šaldy v Liberci. "Pro mě je už obrovský úspěch nominace. To mi úplně stačí. Komerční projekty akademie nerada nominuje a tak je to pro mě obrovská čest. Pokud bych cenu získala, dostane ji jako dárek Tedík," dodala Basiková.

Mezi muži v kategorii muzikál bodoval Basikové velký kamarád Daniel Hůlka. Nominaci získal za svůj výkon v muzikálu Dracula. "Hraji ho už potřetí a stejně jako Bára si myslím, že můj výkon je o sto procent jinde než předtím. Člověk se vyvíjí a je to znát. Za nominaci jsem nesmírně vděčný," dodal Hůlka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám