Hlavní obsah

Bartošová má termín rozvodu, štěstím se hystericky rozplakala

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová už má termín rozvodu s Jiřím Pomejem. Osmnáctého října by z ní měla již být rozvedená paní. O termínu se dozvěděla během natáčení pořadu Agáty Hanychové a spustila hysterický pláč a smích zároveň.

Článek

"Už jsem úplně svobodná. To je historický moment. Mám datum rozvodu a ty jsi u toho, Agátko," plakala štěstím v televizním pořadu Dostaň Agátu Bartošová. "Novou svatbu? Né, to už nikdy. Ale doufám, že ty se jednou vdáš a budeš šťastná a nebudeš to mít, jako jsem to měla já," kníkala Bartošová.

Rozvod se má uskutečnit 18. října. Pomeje ani Bartošová se k soudu nechystají, pošlou za sebe jen své právní zástupce.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Iveta Bartošová a její manžel Jiří Pomeje odcházejí od soudu.

Projev Bartošové rozpoutal mezi diváky velké spekulace. Mluví se o alkoholu, utišujících prášcích, ale i o drogách. Alkohol potvrdila i Agáta Hanychová, která s Ivetou Bartošovou natáčela pořad Čápi s mákem. I televizní diváci viděli, že Iveta s alkoholem problém nemá.  "V letadle si dala šampus a na večeři u Zuzany Belohorcové a Vlasty Hájka kromě mě pili všichni. Já si dala očistný týden," řekla Novinkám Hanychová.

Že by brala zpěvačka jiné návykové látky, si nemyslí. "Je zvláštní, ale ona taková prostě je. Její reakce mi přijdou někdy extrémní, to je pravda. Třeba když u mě na zahradě říkala, jak jsem strašně hodná, jak přede mnou padá na kolena. To už bylo fakt hustý a bylo vidět, že to je přehnaný," dodala Hanychová.

S Ivetou si ale během natáčení reality show Čápi s mákem padly do oka. "Byla fajn.  Dolly Buster pořád mluvila o kokainu nebo vibrátorech, což televize pochopitelně vystříhala. Produkce mě držela na místě, jinak bych fakt odešla. Bylo mi z toho špatně," dodala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám