Hlavní obsah

Arnold Schwarzenegger zavzpomínal na léta kulturistiky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Arnold Schwarzenegger navzdory svým novým povinnostem nezanevřel na svůj koníček posilování, který mu uhranul již v mládí. O víkendu měl možnost si zavzpomínat na doby, kdy ve fitcentrech trávil dlouhé hodiny a pěstoval své svaly.

Foto: ZOO Ostrava

Voliéra Papua

Článek

Schwarzenegger se objevil při vyhlašování vítězů o největšího svalovce v kasinu v Las Vegas. Sám kalifornský guvernér podobných titulů nasbíral v minulosti již sedm.  

Arnolda zasáhly emoce

Bývalý kulturista, herec a nynější politik přišel pogratulovat novopečenému vítězi, který si na trofej sáhl už po šesté. Jakmile Arnold vstoupil do sálu, strhla se velká vřava a šest tisíc návštěvníků začalo skandovat hesla "Arnold" a "guvernér".

Překvapený Arnold se nechal strhnout atmosférou a zachvátila ho nostalgie. Prohlásil, že se zde cítí jako doma: "Je to úžasný sport, bez něhož bych nedosáhl toho, co mám, je to dobrý odrazový můstek," pronesl dojatý Arnold.

Svalovci to mohou dotáhnout až na guvernéra

Zakladatel soutěže Joe Weider byl návštěvou poctěn. Zároveň ho potěšilo, že proslulá americká hvězda udělala jeho podniku dobrou reklamu. "Svět snad konečně pochopí, že i kulturisté jsou inteligentní. Pěstují svou vytrvalost a cílevědomost, neprohrávají. Mohou to dotáhnout skutečně velmi daleko," doložil na Arnoldově příkladu Weider.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám