Hlavní obsah

Arnold Schwarzenegger není fiflena

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jen málokdo si asi umí představit, že je kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger, představitel filmového Terminátora, zženštilý. Přesto se do rakouského rodáka v poslední době média opřela a užívala výpovědi nejmenovaných svědků, podle nichž má být Arnold "fiflena a marnivá holčička". Jenže na obranu svého zákazníka vystoupil kadeřník z Beverly Hills s hrdou obhajobou hercovy mužnosti.

Foto: Milan Haluška
Článek

Arnold Schwarzenegger, který se nyní věnuje na plný úvazek práci kalifornského guvernéra, sklidil kritiku od naštvaných zákonodárců, homosexuálů a ženských spolků, když označil demokratické příznivce za "zženštilé panáčky" kvůli tomu, že nedovolili schválit státní rozpočet do 1. července, kdy je zákonem daný poslední termín.

Arnold si za kritiku politických protivníků vysloužil přezdívku "marnivá holčička". Za nic takového ho ovšem nepovažuje jeho kadeřník Giuseppe Franco.

"Známe se s Schwarzeneggerem již nejméně dvacet let a občas se u nás zastaví jen tak pozdravit nebo třeba na cappuccino," vyprávěl Franco.

"Pokud si někdo myslí, že je u nás pravidelným návštěvníkem a neodejde dříve, než má na hlavě každý vlásek dokonale upravený a není mu vidět jediná vráska, pak se šeredně plete. Nepřijde sem ani jednou za týden, jak se tvrdí, ale i déle než jednou za měsíc. Nikdy nechodil častěji než jedenkrát měsíčně. Příliš práce a tržeb nám tu určitě nedělá," poznamenal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám