Hlavní obsah

Anna Kurnikovová je prý vdaná za Iglesiase

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ruská tenistka Anna Kurnikovová se údajně tajně provdala na zpěváka Enrique Iglesiase. Svatba se měla konat již před několika týdny. V úterý o tom informoval jako první magazín US Weekly.

Foto: Nikola Hofmanová

Vyšetření se provádí na přístroji PET/CT.

Článek

Podle magazínu byla třiadvacetiletá Kurnikovová již při nedělním zápase na Floridě nosila prsten, který vypadal jako snubní. Na otázky pídící se po detailech jejího vztahu s Iglesiasem, podala potvrzující odpověď. "Enrique je báječný, vzali jsme se," řekla podle magazínu Anna.

Kurnikovová a devětadvacetiletý zpěvák, syn španělského pěvce Julia, se do sebe zamilovali před dvěma roky při natáčení klipu Escape, v němž blonďatá tenistka účinkovala a který se později stal Iglesiasovým hitem.

Milenci již v minulosti několikrát tvrdili, že se vzali, pokaždé však šlo jen o legraci. Tentokrát je však jejich svazek oficiální, uvedl US Weekly s odvoláním na neidentifikované zdroje. Podle nich se měli vzít na pláži v mexickém letovisku Puerto Vallarta již před několika týdny. Kurnikovové manažer však odmítl svatbu potvrdit. "Nikdy nekomentuji její soukromý život," sdělil stroze.

"Byla to velmi malá a tajná svatba. Pozváni byli jen rodinní příslušníci a velmi důvěrní přátelé," prozradil nejmenovaný zdroj, jehož odcitoval internetový server Webindia 123.

Reklama

Související témata:

Související články

Kurnikovová a Iglesias spolu opět chodí

Vztah ruské tenistky Anny Kurnikovové a španělského zpěváka Enriqua Iglesiase prochází četnými zvraty. Po ohlášeném rozchodu na začátku března se nyní milenci...

Kurnikovová má místo svatby na krku žalobu

Ruská tenistka a modelka Anna Kurnikovová, která již několik měsíců marně sní o sňatku se svým přítelem, španělským sex symbolem a zpěvákem Enriquem...

Výběr článků

Načítám