Hlavní obsah

Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias se rozešli

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Tenistka Anna Kurnikovová si dá na čas pauzu od své pětileté dvouhry, kterou vedla se zpěvákem Enriquem Iglesiasem. Dvojice procházela těžkými momenty několik měsíců. Španělský hudebník před časem oznámil, že si ruskou krásku z kurtu nehodlá vzít. A to i přesto, že před třemi lety nosila Anna na ruce zásnubní prsten.

Článek

"Rozešli jsme se. Jsem teď zase nezadaný a je to v pohodě. Já si nestěžuju, když jsem sám," přiznal zpěvák britskému listu The Sun.

Jablkem sváru mezi Kurnikovovou a Iglesiasem byly patrně děti. Zatímco ona po nich toužila, on si chtěl ještě užívat. "Nejsem na děti připravený. Necítím se ještě dost zralý na takovou zodpovědnost. Ale v budoucnosti bych dvě děti měl rád," přiznal Iglesias, jenž pochází z osmi sourozenců. Ten nejmladší se mu narodil před pár dny.

Dvojice spolu oficiálně randila od roku 2002, kdy se půvabná Ruska objevila v Enriquově klipu Escape jako jeho přítelkyně. Později média na charismatického zpěváka vytáhla, že měl poměr s neznámou Australankou a že Kurnikovovou podvádí. Dvojice dokázala tenhle veřejný útok překonat.

Zpěvákův otec je velký playboy

Rozchod Iglesias přiznal během tiskové konference v hlavní švédské metropoli. Kurnikovová mezitím dováděla v americkém Vegas. Ve Stockholmu byl v tu dobu také zpěvákův otec Julio, dvojice však mezi sebou nechová zrovna dobré vztahy.

"On je ve městě? To jsem nevěděl. Zkoušel jsem mu zavolat, ale měl tam schránku," podivoval se osminásobný otec Julio Iglesias. Ten platí v showbyznysu za jednoho z největších proutníků, podle neověřených zpráv měl spát s třemi tisícovkami žen. Jeho vlastní syn Enrique k tomu ovšem jednou řekl: "Je to lež. Nevěřím, že spal s třemi tisícovkami žen. Myslím, že to bylo téměř pět tisíc!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám