Hlavní obsah

Anistonová si chce na čas odpočinout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Šestatřicetiletá herečka Jennifer Anistonová se chystá udělat radikální změnu. Na nějaký čas touží uniknout hektickému hereckému životu v Los Angeles. Lví podíl na tom má zájem médií o její osobu od rozchodu s manželem Bradem Pittem. Anistonová uznala, že toho na ni začíná být trochu moc a rozhodla se situaci řešit.

Článek

Naplánovala si proto cestu do Řecka, aby prozkoumala kořeny své rodiny a na pár týdnů žila normální život. "Vezmu si na čas volno, budu cestovat," řekla Anistonová. "Chci jet do Řecka a dalších zemí. Žila jsem tam rok, když mi bylo pět nebo šest. Šest měsíců jsme s rodiči bydleli v Aténách, pak na Krétě. Moje rodina má nádhernou farmu. Vrátila jsem se na ni zpátky jenom jednou."

Brad začal žít s Angelinou

Anistonová s Pittem oznámili rozchod na začátku letošního roku po čtyř a půlletém manželství. Pitt hned vzápětí začal žít s hollywoodskou krasavicí Angelinou Jolieovou. Kolem Jennifer se začal točit její herecký kolega Vince Vaughn. I přesto se zdá, že se herečka s rozvodem ještě nesmířila: "Myslím, že bude osvěžující vypadnout ze všeho toho zmatku v Los Angeles."

Reklama

Související články

Jennifer Anistonová si nastěhovala milence domů

Americká herečka Jennifer Anistonová nedávno prohlásila, že už se cítí připravená na nový vztah. Důkazem toho je fakt, že si k sobě domů nastěhovala svého...

Jennifer Anistonová osobností roku

Americká herečka Jennifer Anistonová byla magazínem GQ zvolena osobností roku. Stala se tak první ženou v historii periodika, které se dostalo takové cti,...

Výběr článků

Načítám