Hlavní obsah

Angelina Jolie přiznala, že vyzkoušela všechny drogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Smyslná herečka Angelina Jolie (32) se nikdy nestyděla za své postelové hrátky s muži i ženami, při kterých nechyběly sadomasochistické prvky včetně řezání ostrým nožem sebe i partnera. Nově přiznala, že i drogy hrály v jejím životě dlouho významnou roli.

Článek

Hollywoodská kráska tvrdí, že již vyzkoušela každou myslitelnou drogu, která na černém trhu byla k prodeji. Paradoxně jí žádná droga neovlivnila tolik, jako to dokázalo obyčejné konopí.  

"Brala jsem kokain, heroin, extázi, LSD, zkrátka všechno," vypočítává herečka, která je v současné době závislá na pilulkách pro posílení celkové tělesné aktivity.

"Nejhorší efekt na mě měla marihuana. Jointa nemůžu ani vidět, protože se po něm chovám hloupě a nemůžu tomu zabránit. Stále se jen chichotám," vysvětlila s tím, že v současné době na drogy zanevřela kvůli svým čtyřem dětem.

Reklama

Související témata:

Související články

Jolie Pittovi lásku nevyznává

Zbytečné emoce a patos do vztahu Angeliny Jolie a Brada Pitta nepatří. Sladké cukrování je jim natolik protivné, že se prý sobě nikdy nepodívali...

Angelina Jolie umí uvařit jen vajíčka

Pokud by bylo pravdivé tvrzení, že láska prochází žaludkem, nedal by se hvězdný hollywoodský pár Angelina Jolie a Brad Pitt vůbec dohromady. Americká herečka...

Výběr článků

Načítám