Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt mají své dvojníky

– Lipsko
Novinky, Dagmar Plecháčová

Nejslavnější pár Hollywoodu Angelina Jolie a Brad Pitt by si mohli najmout na klamání paparazzi své dvojníky Dorien Rose Duinkerovou a Samuela Browna. Spolu s fiktivními bodyguardy se dvojice ve čtvrtek předvedla v německém zábavním parku Belantis v Lipsku a vyzkoušela si, jaké to je, muset se neustále schovávat před všudypřítomnými fotografy.

Foto: Profimedia.cz

Dorien Rose Duinkerová a Samuel Brown jako dvojníci Angeliny Jolie a Brada Pitta.

Článek

Sedmadvacetiletá Duinkerová se narodila v Nizozemí ve městě Haarlem. Její otec byl Holanďan a matka Němka, Dorien se s nimi brzy přestěhovala do Hong Kongu. Své první modelingové focení a módní přehlídku absolvovala v osmnácti letech v Keni. V roce 2004 se stala první holandskou Playmate roku. Od té doby natočila několik reklam a mimo jiné začala spolupracovat také s televizí MTV.

Foto: Profimedia.cz

Samuel pracuje jako dvojník Brada Pitta již pět let a Dorien se stala Playmate roku 2004.

Samuel Brown pochází z anglického Liverpoolu a je mu pětatřicet let. Pracuje jako model a už pět let i jako profesionální dvojník Brada Pitta. Díky podobě s americkým hercem se Brown objevil v řadě prestižních britských i amerických časopisů, v New York Magazine či OK Magazine byl i na titulní straně. Vystoupil v několika televizních pořadech a rozhovor s ním odvysílala například i stanice CBS.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice v německém Lipsku simuluje rozčílení na fotografy.

Reklama

Výběr článků

Načítám