Hlavní obsah

Američtí policisté zachránili ženu z potopeného auta

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Policisté v americkém Ohiu minulé pondělí zachránili život ženě, kterou vytáhli ze zatopeného auta. Alexus Schreckengostová skončila pozdě v noci v práci a vyrazila domů. Bohužel byla tak unavená, že za volantem usnula.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v Ohiu zachránili ženu z potápějícího se autaVideo: Reuters

 
Článek

S vozem vyjela ze silnice a z příkrého srázu sjela přímo do řeky Mahoning. Auto se rychle začalo plnit vodou, naštěstí zůstalo vrchní částí nad hladinou. Žena stihla zavolat tísňovou linku, ale z auta se nemohla dostat ven.

„Prosím. Omlouvám se, tohle je šílené. Nejdou otevřít, budete je muset vyrazit. Bojím se. Je mi zima,“ drkotala šokovaná žena do telefonu.

Toulavý pes přechytračil pětici britských policistů

Koktejl

Policisté dorazili bleskově na místo a ženu začali uklidňovat. O totéž se pokoušel i operátor tísňové linky. „Otevřete zadní dveře,“ volali na Alexus policisté. Záhy se však přesvědčili, že všechny dveře jsou zamčené.

Policisté proto použili sekerku a rozbili okénko zadních dveří. Tím pak vytáhli ženu do bezpečí. „Dobrá práce, chlapi. Je tam s vámi ještě někdo?“ ujišťoval se jeden z policistů. Když žena potvrdila, že jela v autě sama, zásah skončil. Následně byla převezena do nemocnice, kde vyšetření potvrdilo pouze lehké pohmožděniny a odřeniny.

Reklama

Výběr článků

Načítám