Hlavní obsah

Americký úřad hledá někoho na spálení tun marihuany

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbavit se zabavených drog není jednoduchou záležitostí, zvláště když objem nepovolených látek neustále narůstá. Americká federální agentura DEA (Drug Enforcement Administration) nyní shání společnost v Arizoně, která dokáže spalovat téměř půl tuny marihuany za hodinu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zakázku zadala texaská divize DEA sídlící v Houstonu. Do letošního září potřebuje převézt a zničit zabavenou marihuanu z dvanácti texaských měst. Informoval o tom server Quartz.

Množství zabavené marihuany agentura neuvedla, od společnosti ale potřebuje, aby byla schopná spálit 1000 liber (453 kilogramů) marihuany za hodinu.

Většina marihuany bude převezena ve slisovaných balících o hmotnosti 18 až 27 kilogramů. Zaujal rovněž výčet materiálů, které budou balíky kromě marihuany obsahovat. Kromě různých lepících pásek a pytlíků na důkazy budou zničeny i balící papírky.

Agentura rovněž vyžaduje, aby firma byla schopna spálit marihuanu naprosto beze zbytku a aby byla schopna zajistit prostor ohraničený plotem, který zabrání případným divákům sledovat celý proces. Všichni zaměstnanci firmy budou muset rovněž projít testem na drogy.

Reklama

Výběr článků

Načítám