Hlavní obsah

Američan slibuje, že zatočí s každou kocovinou do 45 minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Konec kocoviny do 45 minut. Jediné, co musíte udělat, je nastoupit do autobusu, nebo se k němu připlazit, podle toho, jak rušná byla noc. Slibuje to podle portálu dailymail.co.uk americký anesteziolog Jason Burke, který chce se svým léčebným autokarem nazvaným Kocovinové nebe od soboty křižovat ulice rušného Las Vegas.

Foto: Profimedia.cz

Američan vytvořil speciální infúzi, která prý do 45 minut zatočí s každou kocovinou. Ilustrační foto

Článek

"Nezáleží, co jste předešlé noci vypili. Pokud se následujícího rána chcete jen stočit do klubíčka a umřít, Kocovinové nebe vás dokáže do 45 minut postavit na nohy," uvádí Burke na svém webu.

O napravení obráceného žaludku a zbavení ubíjejících bolestí hlavy se má postarat jeho vlastní směs vitaminů, léků a aminokyselin. Burke tvrdí, že jeho nový nitrožilní léčebný postup, který schválil americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), do 45 minut odstraní 90 procent kocovinových potíží.

Bezbolestné "Vykoupení"

Modrobílý autobus se dvěma salonky nabídne šest lůžek. Služba bude k dispozici na zavolání, nebo stačí přijet na místo, kterým Kocovinové nebe projíždí. V autobuse se lékař v rychlosti zeptá na chorobopis a pak napíchne žílu a intravenózně podá povzbuzující léčebný koktejl.

Mnoho lidí to podle Burkeho označuje za naprosto bezbolestné. V postupu se navíc uvádí, že místo vpichu zdravotník potře znecitlivující látkou.

Prozatím Kocovinové nebe nabídne tři balíčky, jak si opilecké ráno zpříjemnit. První, s názvem Vykoupení, nabízí za 130 dolarů (necelých 2500 korun) intravenózní hydrataci. Téměř dvojnásobně dražší Spása kromě hydratace zahrnuje i léky proti nevolnosti žaludku a zánětům a vitaminové doplňky. Na 400 dolarů (asi 7600 korun) pak vyjde kurýrování v pohodlí domova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám