Hlavní obsah

Američan přepůlil kotoučovou pilou automat na parkování, nelíbila se mu pokuta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ney York

Dostat pokutu za špatné parkování rozčílí kdekoho. Ne každý se s tím ale vypořádá tak radikálně jako americký dělník v Brooklynu. Během doby, kdy jeho kolega vyjednával s policistkou, Američanovi došla trpělivost, vytáhl z auta kotoučovou pilu a demonstrativně přeřezal automat na parkování. Informuje o tom server metro.co.uk.

Článek

Podle britského serveru dostala dvojice dělníků pokutu za špatné parkování a jeden z nich se kvůli tomu delší dobu přel s policistkou. Na scéně se ale najednou objevuje jeho parťák s kotoučovou pilou v ruce, tu nastartuje a jde bezhlavě do boje s automatem na parkování.

I když se ho jeho kolega snaží přesvědčit, aby s řezáním přestal, dlouhovlasý neohrožený muž přeřízne stroj v půli a uříznutou část ještě demonstrativně shodí na zem. Zda byli dělníci nakonec potrestáni, není známo.

Scénu jako z akční komedie údajně natočil mladík na svůj telefon, když projížděl v taxíku čtvrtí Brooklyn v New Yorku, na internet video umístil 24. října. Některé komentáře na internetu ale uvádějí, že může jít i o tzv. virální video, tedy zinscenovaný děj, který má působit autenticky, aby přilákal diváky. Zpravidla slouží skrytým marketingovým účelům.

Reklama

Výběr článků

Načítám