Hlavní obsah

Aleše Brichtu UFO neuneslo

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Rocker Aleš Brichta nechal při křtu svého nového alba Anděl posledního soudu a stejnojmenné sci-fi knihy, kam i on sám přispěl jednou z deseti povídek, svůj Bum bar odpočívat. Oslava se konala v žižkovském baru Kuře v hodinkách. Nabízí se otázka, zda se po dráze zpěváka, majitele hospody, fotbalisty a nakladatele, vydává i na dráhu spisovatele.

Foto: Josef Zajíc

Příprava na Velkou cenu Ostravy v plavání. 22.4.2013

Článek

"To tedy ne, asi na to nemám ty správné buňky, natož pak trpělivost," řekl Aleš Korzu. Nicméně připustil, že ho "moc těší, že moje prvotina je ve společnosti povídek takových autorů, jakými jsou Ondřej Neff nebo Josef Nesvadba".

O tom, že Aleš rozhodně nezahálí, svědčí i to, že už teď pilně připravuje koncertní šňůru s Aleš Brichta Bandem, kmitá kolem svého hudebního časopisu Rockshock a na 18. prosince připravuje do pražské Lucerny Rockové Vánoce.

Náplast - Zlatá deska

Má vůbec čas na soukromý život? "Zjednodušeně musím konstatovat, že jsem si nekoupil žádné nové auto, a i kdybych chtěl, tak na něj stejně nemám, brilianty do Afriky ani zlato na Aljašku kvůli tomu také nevyrážím hledat. A i když science fiction patří k mým oblíbeným literárním žánrům, žádné UFO mě zatím neuneslo. Těžko říct, jestli bohudík nebo bohužel. Občas si odskočím nechat si nakopat na fotbale, i když vím, že se nevyhnu následnému kňučení a domácí léčbě modřin," zasmál se Aleš Brichta.

 Jako "náplast na bolístky" mu jistě pomohla skutečnost, že se stal čerstvým majitelem Zlaté desky za prodej svého alba American Bull.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám