Hlavní obsah

Alain Delon se znovu zamiloval

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Francouzského legendárního herce Alaina Delona provází pověst samotářského a nepřístupného člověka, s nímž se velice obtížně jedná a navíc není ke svému okolí právě ohleduplný. Ani sám Alain Delon není s vlastním životem příliš spokojen.

Foto: Josef Zajíc

Galerie Lauby. Ostrava 18.12.2014. Martin Kochan : PETráž

Článek

"Nebyl jsem naprogramován na štěstí. To, co mi život jednou rukou dával, druhou mi hned bral," posteskl si osmašedesátiletý Delon v jednom z interview pro místní televizi.

Manželské krachy

Přestože po něm šílely milióny filmových fanynek, skutečně hluboký vztah si k žádné ženě vytvořit nedokázal. Důvodem je zřejmě jeho nešťastné dětství, které provázel rozchod rodičů a jeho další výchova v pěstounské péči.

Pravděpodobně proto skončilo krachem jeho první manželství s Nathalií Delonovou, s níž má syna Anthonyho, i druhé s někdejší holandskou královnou krásy a fotomodelkou Rosalií van Breemenovou, které se rozpadlo po patnácti letech.

"Oba jsme od začátku věděli, že se naše cesty v budoucnu rozejdou," připouští Delon, jemuž prý nijak nevadí ani to, že se odloučil od syna Alaina-Fabiena a dcerky Annouchky.

Pevný krunýř ledového anděla, jak se mu přezdívá, se podle slov jeho známých nyní pokouší narušit Patricia Choletová, kterou prý Delon z pozice sekretářky povýšil do role životní partnerky. "Je přesně jeho typ," říká se o drobné blondýnce.

Reklama

Související témata:

Související články

Delon pracuje jen pro TV, o filmu pochybuje

Francouzský herec Alain Delon má tak velké pochybnosti o budoucnosti kinematografie, kterou podle něj převálcuje televizní produkce. V rozhovoru pro deník...

Alain Delon se chce vrátit k filmu

Sedm let poté, co se populární francouzský herec Alain Delon rozloučil s natáčením filmů, odešel z divadla a věnoval se jenom televizním projektům, plánuje...

Delon prohrál s modrou armádou

Ve čtvrtek večer dvě z celoplošných televizí nasadili nové pořady. Česká televize uvedla první díl nové kriminální minisérie Fabio Montale z roku 2002...

Výběr článků

Načítám