Hlavní obsah

Akrobat Valenta bude otcem, svatbu s Elen zatím neřeší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Olympijský vítěz Aleš Valenta se stane otcem. Přítelkyně akrobatického skokana Elen Černá by měla porodit v červenci. Nastávající rodiče už znají i pohlaví svého potomka, ale to si stejně jako jméno nechají pro sebe.

Foto: HZS Jihomoravského kraje
Článek

"Jsem samozřejmě moc rád," prozradil Valenta v rozhovoru pro ČTK. "Už to nějaký ten pátek víme, ale nechávali jsme si to pro sebe."

Rodiče vědí, jestli se narodí chlapeček nebo děvčátko. "V podstatě už máme pracovní jména, začíná se to rýsovat," řekl Valenta. Svatbu Valenta s Elen neplánují. "Abych řekl pravdu, tak to nějak neřešíme. Necháme to v podstatě na tom, jak se budeme cítit," odsunul Valenta otázku případné ženitby do pozadí.

S přírůstkem přijdou určité změny v životním rytmu. To si Valenta uvědomil, hned jak se dozvěděl, že je Elen těhotná. "V první chvíli si člověk říká, co to bude znamenat? Je dost těžké to odhadnout, když nemám zkušenosti. Jedinou jasnou změnou bude, že budu muset vstávat také v noci," míní třicetiletý sportovec.

Související témata:

Výběr článků

Načítám