Hlavní obsah

Zájem o levné volání stále neutichá

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mobilní operátoři představili nové neomezené tarify, u kterých spadly ceny proti loňským nabídkám až o tři čtvrtiny, už na začátku dubna. Zájem o levné volání neutichá ani několik týdnů poté. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů společnosti Seznam.cz za měsíc květen.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Článek

„Napovídají tomu dotazy ‚T-Mobile roaming‘ v kategorii ‚Komerční produkty‘ a ‚Tesco Mobile‘,“ uvedl administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz Michal Sedláček s tím, že zájem lidí se v květnu obrátil také k rozkvétající přírodě.

„Největší zájem u nich vzbudil rakytník řešetlákový, který se umístil na prvním místě v sekci ‚Ostatní‘. Plody tohoto keře lze využít například k výrobě vitamíny nabitého sirupu. Dalšími rostlinami, které se objevily v sekci ‚Ostatní‘, byly potočnice lékařská, která se používá k léčbě avitaminózy a zároveň čistí krev, a řimbaba obecná,“ konstatoval Sedláček.

Květnové skokany poznamenala také úmrtí několika známých osobností. „Uživatelé se zajímali především o smrt legendy kapely Olympic Milana Peroutky. Dotaz ‚Olympic‘ se umístil na prvním místě v kategorii ‚Události, kauzy‘ a dotaz ‚Milan Peroutka‘ se stal skokanem měsíce v kategorii ‚Osobnosti‘. Uživatele zasáhla také smrt slovenského herce Petera Mankoveckého a Valtra Komárka,“ doplnil administrátor fulltextu.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v květnu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – květen 2013
Osobnosti
1.Milan Peroutka
2.Peter Mankovecký
3.Angelina Jolie
4.Martin C. Putna
Praktické dotazy
1.Maturita 2013
2.Přání k svátku
3.E-dražby
4.Přání ke Dni matek
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Superstar 2013
2.Noc kostelů 2013
3.MS v hokeji 2013
4.Maraton Praha 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.Ordinace v růžové zahradě
2.Vařte jako šéf
3.Láska je láska
4.Blachman

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám