Hlavní obsah

Všechny užitečné nástroje na jednom místě. Seznam.cz spustil nový web pro vývojáře

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila nové webové stránky, které cílí především na vývojáře. Na stránkách vyvojari.seznam.cz najde odborná veřejnost rozmanité nástroje, které může v drtivé většině případů využívat zadarmo. V pátek o tom informovali zástupci společnosti.

Foto: Seznam.cz

Nové webové stránky vyvojari.seznam.cz

Článek

Díky novým stránkám vyvojari.seznam.cz naleznou tvůrci webových řešení a mobilních aplikací na jednom místě technické informace o tom, jak nástroje od Seznamu využívat a implementovat do vlastních služeb.

„Zájemcům poskytneme například bezpečný a komfortní způsob přihlášení uživatelů na jejich webových stránkách pomocí uživatelského účtu u Seznamu,“ popsala nový nástroj produktová manažerka Seznam.cz Petra Jeřábková a dodala, že ochrana osobních údajů uživatelů je v tomto případě naprostou samozřejmostí.

Použití je jednoduché

Zároveň zdůraznila, že platforma je určena nejen vývojářům z partnerských společností Seznam.cz a klientům reklamního systému, ale může ji využít kterýkoli provozovatel webových stránek nebo mobilních aplikací.

„Použití nástrojů od Seznamu, které pomohou vylepšit partnerské weby, přitom není vůbec složité. V případě, že uživatelé chtějí přidat například tlačítko ‚Přihlásit přes Seznam‘, stačí na webu pro vývojáře službu nastavit, odsouhlasit podmínky a ihned začít řešení využívat. Tlačítko ‚Líbí se‘ nebo třeba API pro Mapy.cz je podobně jednoduché,“ podotkla Jeřábková.

V současné době obsahuje web pouze základní nabídku, nicméně další nástroje a funkcionality budou postupně přibývat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám