Hlavní obsah

Vodafone má vlastní internetovou televizi. Ceny startují na 150 Kč

Novinky, ort

Po O2 a T-Mobilu rozšířil svou nabídku o digitální internetovou televizi také Vodafone. Nabízet se budou tři různé balíčky s dohromady až 130 kanály, přičemž ceny základního balíčku budou startovat na 150 Kč. V pondělí o tom informovali zástupci operátora.

Foto: archív operátora

Vodafone TV

Článek

V globálním měřítku je již nyní Vodafone druhým největším poskytovatelem placené televize v Evropě. Na český trh však vstupuje až nyní se službou zvanou Vodafone TV. Jde o placenou digitální televizi, kterou je možné využívat kdekoliv, kde je připojení k internetu s rychlostí alespoň 3 megabity za sekundu.

„Pro novou televizi není potřeba nikam chodit, stačí ji jen objednat a vše důležité přijde poštou. Skupina Vodafone je dnes, po společnosti Sky, druhým největším poskytovatelem televizního vysílání v Evropě, a bylo tedy jen otázkou času, kdy se spustí Vodafone TV i v České republice. Jsem rád, že se nám to podařilo právě nyní. Spojujeme to nejlepší z klasické televize a videotéky,“ prohlásil Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Po T-Mobilu a O2 spustí vlastní internetovou televizi také Vodafone

Internet a PC

Tři programové balíčky

Vodafone TV přináší 3 programové balíčky – Klasik (přes 55 TV stanic), Komfort (přes 110 stanic) a Komplet (přes 130 stanic). V kombinované nabídce, tedy při pořízení pevného internetu od Vodafonu, zákazník zaplatí podle balíčku 150, 300 a 600 korun měsíčně, a to včetně pronájmu set-top boxu.

Televize funguje s pevným internetem od Vodafonu, ale i od jiných poskytovatelů – stačí připojit set-top box. Sledovat TV je nicméně možné po přihlášení také na mobilních zařízeních, jako jsou chytré telefony či tablety.

Televize nabízí sledování už odvysílaných pořadů, a to až 7 dní zpětně. Dále také nahrávání do cloudového úložiště, díky čemuž jsou nahrávky k dispozici na všech dostupných platformách, kapacita je 100 hodin záznamu. Dostupná je i funkce nahrávání všech dílů vybraného pořadu nebo seriálu. Kdo nebude chtít ve vysílání propásnout žádnou filmovou scénu nebo zprávu, může si od televize odskočit, a přitom použít funkci play/pause.

Foto: archív operátora

Set-top box dodávaný k Vodafone TV

Jednoduché a intuitivní prostředí

„Diváky Vodafone TV čeká jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní a také náš vlastní firmware set-top boxu, který znamená velice rychlou odezvu na zadávané pokyny. Set-top box je připravený i na vysoké rozlišení obrazu ve 4K,“ konstatoval Quique Vivas.

Kvůli šíření koronaviru a s tím souvisejícími omezeními v Česku si Vodafone navíc až do 14. dubna připravil bezplatnou nadstandardní nabídku kanálů. Děti se tak mohou těšit na kanály NickToons, Nick Jr., Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Channel, Duck TV nebo Cartoon Network. Zajímavý program čeká i dospělé, kteří budou s dětmi neplánovaně doma. Televizní nabídku budou mít bohatší i o dokumenty a sportovní programy včetně prémiových kanálů Filmbox.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám