Hlavní obsah

Videoherní Oskaři předvedli dechberoucí hry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok i letos se konali videoherní Oskaři s názvem The Game Awards. Není lepšího času představit nové herní tituly než při předávání prestižních cen za nejlepší hry roku. Kromě nových ukázek z již oznámených her se hráči dočkali několika velice příjemných překvapení. Pojďte se s námi podívat na nejlepší kousky.

Upoutávka na Destiny 2: The Witch QueenVideo: Bungie

 
Článek

Arc Raiders

Upoutávka na Arc RaidersVideo: Embark Studios

Arc Raider je počinem nového herního studia složeného z veteránů, kteří pracovali primárně na posledních dílech akční série Battlefield. Co se týká jejich nové hry, ta bude sázet na zajímavé sci-fi zasazení a na spolupráci s dalšími hráči. V ukázce je vidět nejen zmíněná kooperace, ale hlavně skvělé technické zpracování.

  • Datum vydání: 2022
  • Platformy: PC, Playstation 5, Xbox Series X

Senua´s Saga: Hellblade 2

Upoutávka na Senuas Saga: Hellblade 2Video: Ninja Theory

Titul Hellblade z roku 2017 sklidil množství ocenění a pěknou řádku ultimátních hodnocení. Hlavní roli hrála Senua s pošramocenou myslí. Musela se vypořádat nejen s vlastními démony, ale také s protivníky, na které narazila během své cesty za zapuzením šeptajících hlasů v její hlavě. Z nové ukázky je patrné, že nový Hellblade bude větší, Senua silnější, ale přesto stále plná démonů.

  • Datum vydání: neoznámeno
  • Platformy: PC, Xbox Series X

Suicide Squad: Kill the Justice League

Upoutávka na Suicide Squad: Kill the Justice LeagueVideo: Rocksteady

Studio Rocksteady patří mezi miláčky komiksových fanoušků. Postaralo se totiž o naprosto perfektní Arkhamskou sérii s Batmanem. Po dvou příběhových filmečcích konečně ukázali, jak se jejich nová Suicide Squad bude hrát. Ukázka nabídla frenetickou akci s prvky kooperace, kdy se hráči mohou těšit na legendární Ligu Spravedlnosti, ale také na Brainiaca, hlavního záporáka hry.

  • Datum vydání: 2022
  • Platformy: PC, Playstation 5, Xbox Series X

Destiny 2: The Witch Queen

Upoutávka na Destiny 2: The Witch QueenVideo: Bungie

Své nové ukázky se dočkalo rozšíření on-line akce Destiny 2 s podtitulem The Witch Queen. V něm se hráči konečně střetnou s tajemnou královnou Savathun. Ta našla způsob, jak propůjčit vybraným protivníkům energii Světla, již ovládají hráči - díky ní mají speciální schopnosti. Vývojáři slibují novou úroveň soubojů. Rozšíření s sebou přinese tradičně nový obsah v podobě nové lokality, zbraní, vybavení, aktivit pro skupiny atd.

  • Datum vydání: 2. února 2022
  • Platformy: PC, Playstation 4 a Playstation 5, Xbox One a Xbox Series X

Star Wars Eclipse

Upoutávka na Star Wars EclipseVideo: Quantic Dream

Velkým překvapením akce bylo představení nového titulu ze světa Star Wars. Stojí za ním vývojáři ze studia Quantic Dream, vytvářejí jej ve spolupráci s Lucasfilm Games. Quantic Dream se nejvíce proslavily výborným thrillerem Fahrenheit, či sci-fi titulem Detroit: Become Human. O Star Wars Eclipse toho zatím však moc nevíme, kromě toho, že se bude odehrávat v době Vrcholné Republiky a že hra bude opět akční adventurou, jako předchozí tituly studia.

  • Datum vydání: neoznámeno
  • Platformy: neoznámeno

Forspoken

Upoutávka na ForspokenVideo: Square Enix

Forspoken vypadá jako černý kůň příštího roku. Stojí za ním studio Luminous Productions, které se podílelo na vývoji Final Fantasy XV a hráči se v něm ujmou role Freyi Holland. Ta se ocitne ve fantasy světě, který ji propůjčí speciální schopnosti, díky nimž se pokusí zachránit záhadnou zemi Athia. Technicky hra vypadá velkolepě.

  • Datum vydání: 24. května 2022
  • Platformy: Playstation 5, PC

Horizon Forbidden West

Upoutávka na hru Horizon Forbidden WestVideo: Guerrilla Games

Po výborném prvním dílu Horizon Zero Dawn se konečně blíží vydání dalšího, tentokrát s podtitulem Forbidden West. V něm se hráči ocitnou opět v roli Aloy. Ta bude tentokrát čelit novým hrozbám - vše živé, ale i robotické začne pohlcovat tajemná plíseň. Do toho se objeví nové nepřátelské frakce.

  • Datum vydání: 18. února 2022
  • Platformy: Playstation 4 a 5 opět v doprovodu české lokalizace formou textů a titulků

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám