Hlavní obsah

Mobilní aplikace Email.cz dovolí stahovat zprávy do mobilu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý den používá službu Email.cz od společnosti Seznam.cz více než 3,6 miliónu lidí. Nově mohou uživatelé přistupovat do své poštovní schránky prostřednictvím mobilní aplikace pro chytré telefony. Ta dovoluje dokonce i stahovat zprávy do paměti smartphonu a přistupovat k nim i v místech, kde není internetový signál.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Seznam.cz Email.

Článek

„Podle Seznam.cz Výzkumníka používá ve svém mobilním telefonu internet celkem 2,6 miliónu Čechů. Řada z nich hlavně z toho důvodu, aby měla kdykoliv přístup ke své elektronické poště. Aby tento přístup byl co možná nejjednodušší, vydává společnost Seznam.cz novou aplikaci Seznam.cz Email,“ uvedl David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.

„Díky ní si uživatelé budou moci vychutnat mnohem jednodušší přístup ke svým zprávám. Ty si navíc mohou pohodlně stáhnout do paměti telefonu, a procházet je tak i v místech, kde nenarazí na internetový signál,“ vyzdvihl jednu z hlavních předností novinky Finger.

Obsluha mobilní aplikace je velmi jednoduchá. Po její instalaci se stačí přihlásit pod svým uživatelským jménem a heslem a uživatelé získají okamžitý přístup k poště – nic není potřeba složitě nastavovat. „Pro větší bezpečnost si navíc mohou navolit i PIN kód,“ uzavřel produktový manažer.

Mobilní aplikace Seznam.cz Email je dostupná pro operační systém Android (Google Play). Brzy by se měla objevit také verze pro Apple iOS a Windows Phone. Další aplikace od Seznamu můžete stahovat zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám