Hlavní obsah

Seznam.cz nově vyhledá i oblíbené televizní pořady

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká portálová jednička Seznam.cz vylepšila svoje fulltextové vyhledávání o užitečné upoutávky na televizní pořady. Ty se nově zobrazují hned u výsledků vyhledávání, a to včetně informací o přesné době vysílání pořadu, či dalších podrobnostech.

Foto: Novinky

Vyhledávání oblíbených programů na Seznamu

Článek

„Pokud potřebujete zjistit, kdy se v televizi vysílá váš oblíbený televizní seriál nebo na které televizní stanici dávají film, o kterém vám vykládal kolega v práci, stačí zadat do internetového vyhledávače název televizního pořadu,“ uvedl Roman Dušek, produktový manažer fulltextového hledání na Seznamu.

Foto: Novinky

Seznam

Podobně je to i s televizními pořady. „Vyzkoušejte zadat například ČT24 nebo TV Barrandov,“ poradil Zdeněk Martina, produktový manažer služby TV program od Seznamu.

Podle něj Seznam.cz přes vyhledávání aktuálně podporuje deset nejsledovanějších televizních stanic – ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Barrandov TV, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima COOL, Prima LOVE.

Sledovat kompletní programovou nabídku tuzemských i zahraničních televizních stanic je možné na webu tv.seznam.cz.

Foto: Novinky

Seznam

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám