Hlavní obsah

Seznam.cz bude na titulní stránce upozorňovat na zajímavé tipy

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počínaje 1. březnem začne česká portálová jednička Seznam.cz přinášet svým uživatelům zajímavé tipy, které by se jim mohly hodit, nebo je zaujmout. Novinkám to potvrdila mluvčí Seznamu Veronika Rozumková s tím, že tipy budou vycházet z různých směrů a nebudou cílit pouze na určité formy, jako jsou například výhodné nákupy.

Foto: mif, Novinky

Seznam.cz

Článek

„Tip od Seznamu je vlastně takové doporučení od kamaráda, které všichni dobře známe - narazil jsem na prima restauraci, chystám se na výstavu do té nové galerie nebo sháním teď televizi a známý mi doporučil tenhle model,“ řekl k nové službě Petr Král, produktový manažer Seznam.cz.

Foto: Novinky

Ukázka Tipu na Seznamu

Přímo na titulce Seznamu se budou zobrazovat informace o konání zajímavé výstavy, o výhodném nákupu, netradiční službě, nebo tip na víkendový výlet. Novinka bude doplňovat informace o zajímavých datech a svátcích, které se již nyní na domovské stránce objevují.

„Pokud konkrétní Tip uživatele zaujme, může si rozkliknutím otevřít přímo na hlavní stránce bublinu s podrobnějšími informacemi,“ uvedla Rozumková s tím, že zobrazování Tipu nebude nijak striktně pravidelné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám