Hlavní obsah

Seagate připravuje pevné disky pro rekordéry nové generace

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobce úložných zařízení Seagate blíže představil novou sérii pevných disků pro moderní videorekordéry. Zařízení jsou speciálně uzpůsobena pro práci v nahrávacích přístrojích umístěných v domácnosti - například vynikají velmi tichým provozem.

Článek

V rámci série PipelineHD zavítají do obchodů disky s kapacitou od 320 GB do 1000 GB. Přístroje tak dovolí nahrát až 200 hodin záznamu v HD kvalitě, nebo kolem 1000 hodin video v standardní TV rozlišení, uvedla společnost.

Výrobce z Tchaj-wanu je přesvědčen, že se jeho disky uplatní v širokém množství zařízení - od víceúčelových televizorů po videa, která budou umístěna například v ložnicích nebo obývacích pokojích.

Novinky se na trhu objeví ještě v tomto pololetí. Jejich cenu firma nesdělila. Pevné disky řady PipelineHD se poprvé veřejnosti představily v rámci veletrhu CES, který proběhl počátkem ledna v americkém Las Vegas.

Reklama

Výběr článků

Načítám