Hlavní obsah

Prima nakonec na O2 TV zůstává

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už od úterý měli diváci O2 TV přijít o televizní kanály Primy, protože se televize nedohodla s operátorem na podmínkách další spolupráce. Válečná sekera ale nakonec byla zakopána, jednání se podařilo dokončit ještě před vyjmutím kanálů z vysílání.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Bohužel ani přes veškerou naši snahu se nám nepodařilo domluvit se na nových podmínkách spolupráce se společností O2 Czech Republic. Vzhledem k tomu, že společnost O2 Czech Republic nadále nabízí svým klientům kanály televize Prima, aniž by s námi měla uzavřený platný kontrakt, rozhodli jsme se, že nejpozději 1. března ukončíme této společnosti distribuci svých kanálů,” vysvětlil zkraje února generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

O2 už tehdy tvrdilo, že jednání ještě probíhají a hovořit o vyjmutí kanálů z Primy je předčasné. To se opravdu na konci minulého týdne potvrdilo, kdy obě společnosti informovaly o tom, že diváci o osm dosavadních kanálů této televize nepřijdou – konkrétně je řeč o stanicích Prima, CNN Prima NEWS, Prima COOL, Prima MAX, Prima KRIMI, Prima LOVE, Prima ZOOM, Prima STAR. Brzy k nim navíc přibude také nový kanál Prima SHOW.

Prima odložila omezení přeskakování reklam v on-line vysílání

Internet a PC

„Naším cílem vždy byli a budou spokojení diváci. Proto jsme rádi, že se nám podařilo domluvit na nových podmínkách spolupráce se společností O2 Czech Republic, a to zpětně s platností od 1. ledna 2022. Diváci tak mohou v O2 TV nadále sledovat oblíbené pořady skupiny Prima – nejen v živém vysílání, ale také zpětně ze záznamu,“ prohlásil ke smíru Vladimír Pořízek, komerční ředitel skupiny Prima.

To potvrdil také operátor. „Díky oboustranné dohodě budou moci naši zákazníci i nadále sledovat v rámci O2 TV všechny kanály Skupiny Prima. Tím to pro nás ale zdaleka nekončí, je to jen začátek. V následujících měsících nás totiž čeká nelehký úkol – do 1. června budeme připravovat nové, skutečně funkční řešení sledování reklamních bloků v rámci zpětného zhlédnutí,“ doplnil Komerční ředitel O2 Czech Republic Richard Siebenstich.

Prima končí na O2 TV

Ekonomika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám