Hlavní obsah

Portál Seznam navštíví přes milión uživatelů denně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denní návštěvnost portálu Seznam překonala hranici jednoho miliónu unikátních uživatelů. Podle výsledků zveřejněných společností iAudit totiž v pondělí využilo služeb tohoto serveru 1 011 964 lidí.

Článek

Čísla zveřejněná iAuditem však platí pouze pro samotným portál Seznam. Nejsou do nich započítávaná data týkající se návštěvnosti zpravodajského serveru Novinky.cz a Sport.cz či další služeb, které Seznam provozuje, například server Lide.cz.

Celkovou denní návštěvnost serveru Novinky.cz a Sport.cz udává iAudit na 405 331 unikátních uživatelů, přičemž na samotné Novinky připadá 383 330 čtenářů.

"Tento úspěch je odrazem každodenní kvalitní práce celého našeho týmu, ale zejména našich spolupracovníků, dodavatelů a strategických partnerů. K jeho dosažení přispělo především spuštění nového fulltextového vyhledávání, navýšení našich freemailových schránek na 2000MB a další dílčí inovace," prohlásil Ivo Lukačovič, předseda představenstva společnosti Seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám