Hlavní obsah

Počasí.cz nově nabízí předpověď pro celý svět

Novinky, mif

Služba Počasí.cz, za kterou stojí společnost Seznam.cz, se nově propojila s aplikací Windy.com. Díky tomu přinese tento český portál předpověď počasí pro celý svět, a to až na šest dní dopředu. Novinek je nicméně na službě Počasí.cz daleko více, patří mezi ně například hodinový výhled s vývojem teploty, větru i srážek.

Počasí.cz má novou podobuVideo: Seznam.cz

 
Článek

Služba Počasí.cz prošla kompletním redesignem, díky kterému přibyly i nové funkce. Patrně nejmarkantnější změnou je začlenění podrobných lokálních i světových dat o počasí.

„Na webu uživatelé uvidí, jaká bude teplota, jestli bude pršet či sněžit. A pro ty, co se chystají třeba do hor a potřebují znát podrobnější údaje o větru, ukážeme i jeho směr a rychlost,“ podotkla Veronika Prokopová, produktová manažerka služby Počasí.cz.

Foto: Seznam.cz

Počasí.cz má novou podobu

Přestože přibyla řada nových funkcí, ovládání je stále velmi intuitivní. Web je navíc plně responzivní, takže se stejně zobrazuje na počítačích, tabletech i mobilních telefonech.

„Počasí.cz mohou lidé využívat v rámci celého ekosystému Seznamu, tedy prostřednictvím našich dalších služeb jako Mapy.cz, Prohlížeč, Vyhledávání či domovská stránka,“ doplnila Prokopová s tím, že nově se lidem zobrazí pod předpovědí také články týkající se počasí publikované na obsahových službách Seznam.cz, konkrétně jde o SeznamZprávy.cz a Novinky.cz.

Aplikace Windy.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám