Hlavní obsah

On-line hry: Jak se snídá s Českou Miss?

Novinky, Michal Sztemon

Seriál snídaní v rámci GameZone turnajů dospěl ke svému závěru, v poslední snídani se spolu sešli Česká Miss Renata Langmannová a nejlepší český hráč Michael "Giacomo" Hladík. Co si Renata myslí o hráčích, jaký na ni udělal Giacomo dojem? I to se dozvíte v dnešním článku o online hrách.

Článek

Novinky z domova

  • Již za necelých 14 dní je tady akce AMD.LANnation #1 v Litoměřicích, která navazuje na úspěšné HaluzzLAN. Lanka se odehraje v termínu 22.-25. června na litoměřickém výstavišti, hlavní turnaje se budou hrát v Counter-Strike 1.6, CoD 1, CoD 2 a Counter-Strike: Source.
  • Vítězem mezihernového turnaje Logitech.Vietcong se v hernách PG Cyber Café stal tým We Were Immortal, když ve finále porazil klan NecroRaisers v poměru 6:1. Výherci si odnesli 2500 Kč v hotovosti a volné hodiny do heren, poražení finalisté pak reproduktory Logitech.
  • O víkendu se odehrálo dlouho plánované derby mezi dvěma nejlepšími domácími multiklany - NecroRaisers a nEophyte. Jak už to v takových případech bývá, vše skončilo remízou (zde 4:4), NR triumfovali ve hrách FIFA 06, CoD2, Warcraft III a W3: DotA, nEph pak v CSku, Quake4, CS:Source a CoD.
  • Již zítra se v herně AMD PG Cyber Café Prodigy v Praze odehraje LAN finále LYNX.Broodwar PG ligy. Místo si vybojovalo celkem 16 hráčů, nechybějí ani loňští finalisté CDS)Crow a ACT-Dark_Caleb anebo skiller CDS)EnerGy. Pokud chcete přijít hráče povzbudit, pak vězte, že se začíná v 10:00.

Místo konání AMD.LANnation #1 - pavilon H na litoměřickém výstavišti.

Foto: www.lannation.cz

Novinky ze světa

  • Čeští reprezentanti ve hře Warcraft III mají za sebou další vítězný zápas v soutěži European Nations Championship. Tentokrát porazili Švýcarsko v poměru 3:2 a po jediné porážce s Bulharskem mají stále naději na postup do finále.
  • Counter-Strike divize mousesports má z ostudy kabát poté, co se snažila obejít předpisy soutěže ESWC. Mouz neuspěli v německé kvalifikaci, a tak se snažili do Francie kvalifikovat prostřednictvím rakouské kvalifikace. Tu sice s pomocí rakouských hostů vyhráli, změnu kádru před světovým finále jim organizátoři nicméně nepovolili, a tak se ESWC nezúčastní.
  • Americký klan 3D byl vždy uznávaný zejména díky Counter-Strike sekci, zvítězil například na turnaji CPL. Nyní se 3D vrhají i na realtime strategii, když do svého kádru přijali elitního amerického W3 hráče Shortrounda, dříve člena mousesports. Právě Shortround bude zemi reprezentovat na ESWC, právo účasti tamtéž má i CS divize.

CS divize amerického týmu 3D - vítězového turnaje World Cyber Games 2005.

Foto: www.gotfrag.com

Snídaně s Českou Miss Renatou Langmannovou

Jak již možná víte, na portálu GameZone probíhaly v průběhu tří měsíců soutěže, jejichž vítězové si mohli za odměnu vychutnat snídani v exkluzivním prostředí za doprovodu některé z finalistek soutěže Česká Miss. Partnerkou hráče pro poslední snídani byla samotná Česká Miss Renata Langmannová, tu doprovodil nejlepší český hráč a kapitán domácí Warcraft III reprezentace Michael "Giacomo" Hladík z AMD Cyber Teamu.

Místem jejich setkání se stala restaurace pětihvězdičkového Hotelu Praha, v tom pobývali např. čeští fotbaloví reprezentanti před MS v Německu. Ale zpět k hlavním aktérům. Po počátečním vzájemném oťukávání se rozhovor rozběhl naplno. Renatu zajímalo, jakou hru Giacomo hraje, kolik času u toho stráví a co všechno musí udělat pro to, aby se mohl živit hraním počítačových her.

Giacomo se pochopitelně zase vyptával na její kariéru modelky a na povinnosti vítězky soutěže Miss. Renata si (stejně jako její předchozí kolegyně) pochvalovala soustředění v Brazílii, kam odcestovaly finalistky České Miss před finále soutěže. Mohly tak nacvičit program finálového večera a ještě se navzájem poznat. Po soutěži je ale její program rozpočítán na minuty a musí stihnout spousty přehlídek i dalších společenských akcí.

Renata vyzvídala, kolik lidí se hrám věnuje, i když sama by raději lidi viděla sportovat než sedět u počítače. Nakonec se snad Giacomovi ale podařilo ji přesvědčit, že i lidi u počítače můžou být normální. :o) Podobný úkol měla před sebou Renata, když popisovala úskalí modelingu. Vše se ale v dobré obrátilo a rozhovor rychle uběhl.

Rozhovor s Renatou Langmannovou

Jak se Vám dnes snídalo?

Bylo to výborné, nevěděla jsem, co od toho čekat, ale bylo to příjemné a jsem spokojená.

A co konfrontace s profesionálním hráčem, čekala jste někoho jiného?

Bála jsem se, aby nepřišel nějaký puberťák. Michael je ale pohledný a šikovný kluk a uběhlo nám to docela dobře.

Jaký máte názor na hraní her? Změnil se dnes?

Já si myslím, že lidi by měli trávit čas jinak než seděním u počítače a to se během jedné snídaně nezmění, ale je dobře, že si každý může dělat, co ho baví.

Co Vás čeká v nejbližší době?

Nejdůležitější akcí v brzké době je světové finále Miss Universe, kam odjedu zhruba za 3 týdny.

V čem spočívá příprava na Miss Universe?

Je toho hrozně moc, chodím na intenzivní kurs angličtiny, zkouším večerní šaty i kroj, sháním věci, které si povezu s sebou. I když se to nezdá, je to náročné

Jak trávíte volný čas, pokud Vám nějaký zbyde?

Hodně se to liší, dříve jsem času měla přece jenom víc. Teď když mám trochu více času, snažím se jet domů na Moravu a navštívit rodinu, přítele a kamarády.

Díky za rozhovor.

Reklama

Související témata:

Související články

On-line hry: V evropském poháru o 50 000 USD

ClanBase EuroCup je prestižní událostí evropské herní scény po 6 let, během té doby ale několikrát hrozilo, že ztratí na významu kvůli nezájmu nejlepších. Nyní...

On-line hry: Turnaj světových hvězd na E3

Stejně jako v loňském roce se na americké herní výstavě E3 představí nejlepší světoví profi hráči (vybraní hlasujícími čtenáři), kteří si zahrají o 25 000...

Výběr článků

Načítám