Hlavní obsah

Novinky navštíví denně 400 tisíc čtenářů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než 400 tisíc unikátních uživatelů navštívilo v pondělí stránky zpravodajského serveru Novinky.cz, který provozuje deník Právo společně s portálem Seznam. Jde o historicky nejvyšší počet lidí, který jakýkoliv tuzemský zpravodajský portál za jediný den přilákal.

Článek

Novinky si nadále drží výrazný náskok před konkurencí a současně jsou druhý nejnavštěvovanější server na internetu vůbec.

V pondělí navštívilo Novinky podle oficiálních údajů iAudit 403 944 unikátních čtenářů, společně se Sport.cz, dalším serverem Práva a Seznamu, potom dosáhly návštěvnosti 454 334 lidí.

Při celkové návštěvnosti českého internetu, která v pondělí dosáhla 1,5 miliónu unikátních uživatelů, využila zpravodajství na Novinkách téměř třetina lidí na internetu.

Rekord zaznamenal i samotný server Sport.cz, který v pondělí díky 246 331 čtenářů překonal celý zpravodajský server iDnes. Ten s počtem 242 752 čtenářů skončil pátý, až za vyhledávačem Centrum.

Nejvíce lidí denně navštíví vyhledávač Seznam.cz. V pondělí jeho služeb využil téměř jeden milión lidí.

Redakce zpravodajského serveru Novinky.cz svým čtenářům děkuje za projevenou přízeň. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám