Hlavní obsah

Největšími internetovými skokany jsou Nadya Sulemanová a Viktor Limr

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V červnu získal prvenství v kategorii Osobnosti herec Viktor Limr. Na druhém místě se pak umístila matka 14 dětí Nadya Sulemanová z Los Angeles.

Článek

V minulém měsíci lidé nezapomínali ani na kulturu. „Na prvních dvou místech v sekci Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce se umístily Noc kostelů 2012 a Muzejní noc 2012 Praha. Událost, která se objevila ve více kategoriích, se tentokrát točila kolem města Lidic. Zmínku o ní můžeme nalézt v kategorii TV pořady, filmy, seriály nebo Události kauzy,“ uvedl Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

„Celorepubliková akce Noc kostelů se stala velmi populární i v regionech. Mezi skokany se umístila rovnou ve třech krajích. Královehradecký kraj se tento měsíc může pochlubit nejzajímavějším slovem na prvním místě – Pobřežní hlídka,“ doplnil Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v červnu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - červen 2012
Osobnosti
1.Viktor Limr
2.Nadya Suleman
3.Jaroslava Adamová
4.Eva Klepáčová
Praktické dotazy
1.Den otců
2.Letní slunovrat 2012
3.Den dětí 2012
4.Očkování proti klíšťové encefalitidě
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Noc kostelů 2012
2.Muzejní noc 2012 Praha
3.Ozzy Osbourne v Praze 2012
4.United Islands 2012
TV pořady, filmy, seriály
1.Lidice film
2.Vášnivé známosti
3.4 svatby
4.Vip prostřeno

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám