Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou se podle Seznamu stala Denisa Šuralová

V loňském roce zaujaly na internetu herečky Hana Maciuchová či Lucie Benešová, největší internetovou skokankou roku 2020 – tedy osobností, která se hledala výrazně častěji než o rok dříve – se nicméně stala Denisa Šuralová. Vyplývá to ze statistik vyhledávání portálu Seznam.cz.

Foto: Profimedia.cz

Denisa Šuralová (s kočárkem uprostřed)

Článek

Šuralová se dostala do popředí zájmu už v roce 2019, kdy tragicky při nehodě minibusu zemřel její manžel – bývalý hráč pražské Sparty a člen reprezentačního kádru Josef Šural. Lidé se tedy logicky zajímali o osud vdovy a jejich dvou dcer.

V loňském roce se ale lidé zajímali především o její nový vztah s podnikatelem Tomášem Horáčkem, kterého v červnu 2018 zadržela policie a obvinila z uplácení i ovlivňování veřejných zakázek ve zdravotnictví.

Foto: Seznam.cz

Přehled nejhledanějších osobností v roce 2020.

Zesnulý herec Jan Skopeček obsadil v žebříčku nejhledanějších osobností druhé místo, třetí a čtvrté pak již zmiňované herečky Lucie Benešová a Hana Maciuchová. První pětku pak uzavírá hokejový útočník Tomáš Plekanec.

„Již tradičně se uživatelé internetu zajímali o seriálovou tvorbu. Letos zvítězila česká rodinná série Poldové a nemluvně, vztahový televizní seriál Slunečná, ze zahraniční produkce se dařilo francouzskému výpravnému seriálu Versailles,“ prohlásil Michal Sedláček, produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Statistiky vycházejí z dat Seznam.cz Vyhledávání. Do žebříčků za rok 2020 se dostala témata, která se v meziročním srovnání vyhledávala výrazně více.

Foto: Seznam.cz

Přehled nejhledanějších TV pořadů, filmů a seriálů v roce 2020

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám