Hlavní obsah

Vodafone má nové levné tarify. Nejsou ale pro každého

Novinky, mif

V říjnu se zabydlely v nabídce Vodafonu nové mobilní tarify, které lákají především na nižší cenu, než bývá za nabízené služby obvyklé. Zvýhodněná nabídka je nicméně určena výhradně pro seniory a pro držitele průkazu ZTP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zvýhodněná nabídka pro seniory je určena pro jedince, kteří dosáhli věku 60 let. Ti si mohou za necelé tři stokoruny pořídit solidní porci volných minut, neomezené SMS a více mobilních dat. Nabídka tarifů je nicméně daleko širší.

Na 299 Kč vychází tarif, který obsahuje 250 minut volání do všech sítí, neomezené SMS a 1 GB mobilních dat. K tomu mohou případní zájemci využít ještě navíc slevu ve výši 500 korun na telefony Vodafone E9 a Mobiwire Oneida, které cílí právě na starší jedince.

Kdo je nejvýhodnější? Neomezená data v podání českých operátorů

Mobil

Neomezené volání za 74 Kč

Ještě levněji vychází předplacená karta, která obsahuje neomezené volání v síti Vodafone. Uživatelé platí pouze za SMS zprávy (1,90 Kč), volání do cizích sítí a za mobilní internet. Tento předplacený tarif vyjde pouze na 74 Kč měsíčně.

Nejmladší tuzemský operátor myslel nicméně také na uživatele, kteří chtějí trávit více času na internetu. Zakoupit si mohou tablet Vodafone Tab N8 za jednu korunu společně s datovým tarifem o velikosti 4 GB za 399 korun měsíčně.

„Každý by měl mít přístup k moderním technologiím a benefitům, které přinášejí. Novou nabídkou umožňujeme lidem nad 60 využívat nové technologie za výhodnějších podmínek. Díky tomu mohou být častěji v kontaktu se svojí rodinou a přáteli nebo třeba lépe plánovat a využít svůj volný čas,“ prohlásil Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Vodafone láká na internet od UPC, nabídne k němu neomezená mobilní data

Mobil

Výhodnější tarify mají také držitelé ZTP

Pro zdravotně znevýhodněné jedince jsou určeny tarify, které si mohou nastavit podle svých potřeb. Buď mohou získat za 549,50 korun měsíčně tarif obsahující neomezené volání (včetně 1000 minut do zahraničí), neomezené SMS a 20 GB dat (místo původních 12 GB). Nebo je jim, stejně jako lidem nad 60 let, k dispozici zmíněný mobilní tarif za 299 korun měsíčně.

„Mobilní data jsou často pro lidi se specifickými potřebami prostředkem, který jim pomáhá kompenzovat zdravotní postižení. Vozíčkáři tak můžou najít ideální trasu s aplikací Vozejkmap, kterou pomohla vyvinout Nadace Vodafone. Pro znakující sluchově postižené vznikl on-line videotlumočník Signslate, který jim umožní domluvit se s mluvící společností a naopak. Podobných aplikací je řada, ale jedno mají společné: v pozadí jejich pozitivního dopadu jsou právě gigabajty mobilních dat,“ prohlásila Adriana Dergamová, místopředsedkyně správní rady Nadace Vodafone.

Nové tarify je možné zřídit prostřednictvím poboček Vodafonu, případně na webových stránkách operátora. Je zapotřebí se prokázat občanským průkazem, respektive průkazem ZTP.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám