Hlavní obsah

Ukážou se iPhony nebo iPady? Apple představí příští týden nové produkty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple rozeslala novinářům oficiální pozvánky na velkou tiskovku, která se bude konat už příští týden. Na ní by měly být k vidění nové produkty, o co přesně půjde, ale již tradičně americký počítačový gigant úzkostlivě tají.

Foto: repro Apple

Pozvánka na slavnostní akci Applu.

Článek

Letošní akce nese název „California Streaming“ a uskuteční se v úterý 14. září večer v 19:00. Tiskovka se bude konat přímo v kalifornském Apple Parku a americký počítačový gigant ji bude streamovat online.

Novinky.cz budou celou akci přenášet živě a přinesou informace o všech představených novinkách formou on-line reportáže.

Nové iPhony nabídnou internet a volání přes satelit

Mobil

Z letošní neutrální pozvánky se ale nedá příliš odhadnout, o čem se vlastně bude mluvit. Zachycuje svíticí logo Applu umístěné patrně před nějakým kalifornským pohořím a jezerem.

V minulosti se zpravidla na zářiových akcích ukazovaly nové iPhony. Loni nicméně udělal Apple výjimku, na této tiskovce nepadlo o jablečných telefonech ani slovo. Místo toho věnoval šéf Applu Tim Cook veškerý vymezený čas pouze chytrým hodinkám a tabletům.

Představení tabletu Apple iPad Air (2020).Video: Archív výrobce

Představení chytrých hodinek Apple Watch Series 6.Video: Archív výrobce

Konkrétně se ukázaly dva iPady a dvoje hodinky Apple Watch – špičkový model Watch Series 6 a odlehčená varianta Watch SE. Z jablečných tabletů hrál loni prim především špičkový model Air, druhou představenou novinkou pak byl iPad 8. generace.

Na nové iPhony s číslicí 12 si museli v uplynulém roce fanoušci počkat až do října. Jak tomu bude letos, bude jasné už příští týden, kdy akce vypukne.

Představení chytrého telefonu Apple iPhone 12 Pro.Video: archív výrobce

Představení chytrého telefonu Apple iPhone 12.Video: archív výrobce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám