Hlavní obsah

Povánoční výprodej před Štědrým dnem? Samsung zlevnil prémiové mobily o tisíce korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povánoční výprodeje, ve kterých je možné ušetřit při nákupu elektroniky i několik tisíc korun, nejsou nijak výjimečné. Společnost Samsung se rozhodla ale své špičkové smartphony zlevnit už dva dny před Štědrým dnem. Lidé, kteří shání dárky na poslední chvíli, tak mají možnost výrazně ušetřit.

Představení chytrého telefonu Samsung Galaxy S21+Video: Novinky

 
Článek

Slevy mohou dosahovat až 6500 Kč, což je případ modelu Galaxy S21+ 5G (256 GB), který je nyní možné u vybraných prodejců zakoupit za 22 999 Kč místo původních 29 499 Kč. Pro využití maximální slevy stačí zadat v košíku slevový kód, který jednotliví prodejci uvádějí na svých webových stránkách. Platí to pochopitelně také o oficiálních webových stránkách jihokorejského elektronického gigantu.

Jedním z dalších zlevněných přístrojů je Galaxy S21+ 5G (128 GB), který se dá aktuálně sehnat za 21 999 Kč. Původně to přitom bylo za 27 999 Kč, sleva je tedy rovných 6000 Kč. Z 23 999 Kč cena spadla na 18 499 Kč v případě modelu Galaxy S21 5G (256 GB). Tím vůbec nejlevnějším přístrojem v akci je Galaxy S20 FE 5G (128 GB), který vyjde na 14 999 Kč místo původních 19 999 Kč.

Aktuální akce platí pouze do konce roku.

Nejlevnější mobilní skládačka má ještě atraktivnější cenovku. Díky Vánocům

Vánoce

Prémiová řada S21

Modely řady Galaxy S21 zaujmou hned na první pohled svým unikátním vzhledem. Platí to především o zadní straně. Na ní jsou totiž fotoaparáty umístěny na vystouplém ostrůvku, který je navíc u některých provedení zvýrazněn ještě odlišnou barvou. Samsung tím chce dát jasně najevo, jak jsou fotoaparáty u nových modelů důležité. Jde v podstatě o prodloužení kovového postranního rámu.

Vzhledem se novinky podobají jako vejce vejci, ale liší se pochopitelně velikostí. Je to dáno jinou velikostí displeje. Galaxy S21 nabízí úhlopříčku 6,2 palce, Galaxy S21+ pak 6,7 palce a nejlepší verze Galaxy S21 Ultra 6,8 palce. V případě posledního zmiňovaného modelu je navíc obrazovka zakřivená, plynule se přelévá z čelní strany na bočnice. Verze Ultra však aktuálně v akční nabídce není.

Představení chytrého telefonu Samsung Galaxy S21Video: Novinky

Fotografická výbava je odlišná. U modelu Galaxy S21 a Galaxy S21+ nalezneme na zadní straně tři fotoaparáty. Základem je hlavní senzor s rozlišením 12 MPx, který se chlubí ostřením Dual Pixel a optickou stabilizací (F1,8).

Dále je k dispozici 64MPx teleobjektiv se světelností F2,0, jenž stačí až na trojnásobné optické přiblížení. V kombinaci s digitálním přiblížením je k dispozici 30násobný Space Zoom. Posledním fotoaparátem na zadní straně je 12MPx ultraširokoúhlý objektiv se záběrem 120°, jeho světelnost je F2,2.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy S21

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Nové iPhony mají zdatné konkurenty

Na pultech tuzemských obchodů se zabydlely čtyři nové iPhony s číslovkou 13 v názvu, především dva modely z řady Pro představují to nejlepší v nabídce...

Výběr článků

Načítám