Hlavní obsah

O2 postihl výpadek telefonních služeb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

S nedostupností telefonních hovorů se potýkali od úterního dopoledne zákazníci operátora O2. Podle ohlasů uživatelů se nedařilo na telefonní čísla od O2 vůbec dovolat, hlásila se jako nedostupná. Majitelé čísel od tohoto operátora zároveň nemohli uskutečňovat hovory. Problémy v síti Novinkám potvrdila i mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

Foto: Luke Macgregor, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Lidé si začali podle serveru Výpadky24 stěžovat na nedostupnost služeb už okolo 10. hodiny. Největší nárůst hlášení, která informovala o nedostupnosti služeb, byl však okolo 11. hodiny.

Podle zveřejněných příspěvků přitom nešlo o lokální problém, nemožnost volat hlásili lidé napříč republikou – z Liberce, Prahy, Opavy, Ústí nad Labem, Třeboně a řady dalších měst.

SMS zprávy i mobilní internet podle ohlasů uživatelů fungovaly bez problémů.

„Dnes dopoledne se mohli někteří naši zákazníci setkat s výpadkem některých služeb. Ten se technikům podařilo velmi rychle vyřešit a v tuto chvíli je již vše plně funkční. Všem dotčeným zákazníkům se omlouváme,“ uvedla pro Novinky.cz Zachariášová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám