Hlavní obsah

Nové iPhony se převléknou do designu legendárních iMaců

Vzdát hold původním iMacům z roku 1999 se rozhodla společnost PanzerGlass, speciálně pro iPhony 13 vyrobila obaly sladěné do barev těchto legendárních all-in-one sestav. V nabídce ale nalezneme také pouzdra, která by měla dokázat ochránit jablečné smartphony i po pádu ze tří metrů.

Představení nových iPhonů 13 Pro a 13 Pro MaxVideo: archív výrobce

 
Článek

Hlad po nových iPhonech 13 je obrovský, nicméně samotný Apple stále ještě slibuje doručení před Vánocemi. I když nejnovější modely – především ty z řady Pro – slibují vyšší odolnost ve srovnání s předchozími generacemi, nerozbitné pochopitelně nejsou.

Nabídka obalů a krytů je opravdu široká, stejně jako množství výrobců, které je nabízejí. PanzerGlass ClearCase Colors zaujmou především svým vzhledem, kdy se rámeček inspiroval vždy barvami původních iMaců od Applu.

Vánoce ještě stíhají. Apple slibuje dodat špičkové iPhony před Štědrým dnem

Vánoce
Foto: archív výrobce

Barvy původních iMaců z roku 1999.

Představení nových iPhonů 13 a 13 miniVideo: archív výrobce

Zadní strana je pak vyrobena z tvrzeného skla o tloušťce 0,7 mm, aby uživatel nepřišel o líbivý vzhled samotného iPhonu. Použití skla mimochodem eliminuje žloutnutí oproti standardním obalům na trhu.

Vyšší odolnost pak nabízí SilverBulletCase, údajně má jít o ten vůbec nejodolnější kryt od PanzerGlassu. Ten je vyroben z TPU rámečku a polymetylmetakrylátu – tedy v podstatě z plexiskla či chcete-li akrylátového skla. Nové iPhony s číslovkou 13 v názvu by měly údajně přežít v tomto krytu pád až ze tří metrů, což mimochodem trojnásobně převyšuje požadavek Military Standard.

Kryty ClearCase Colors i SilverBulletCase se nabízí v tuzemských obchodech za 899 Kč.

Níže naleznete kromě dvou zmiňovaných novinek další zajímavé kryty pro iPhony 13, které jsou v tuzemských obchodech k mání.

Foto: archív výrobce

Kryty PanzerGlass ClearCase Colors se inspirovaly designem původních iMaců. Cena: 899 Kč

Foto: archív výrobce

SilverBulletCase je vůbec nejodolnější kryt od PanzerGlassu. Cena: 899 Kč

Foto: archív výrobce

Apple má v nabídce silikonové i kožené kryty. První zmiňovaný stojí 1490 Kč, kožený o 200 Kč více.

Foto: archív výrobce

Zajímavou vychytávku nabízí kryty Nillkin CamShield, na zadní straně mají posuvnou silikonovou krytku fotoaparátu, aby se objektivy během běžného nošení v kapse neponičily. Cena: 399 Kč

Foto: archív výrobce

UAG Metropolis Kevlar patří k těm nejodolnějším krytům pro iPhone 13, chrání navíc i displej a má pouzdro na karty. Cena: 1390 Kč

Foto: archív výrobce

FIXED Peel AntiUV patří k těm nejtenčím krytům pro iPhone 13, tloušťka samotného krytu je pouze 3 mm. Cena: 299 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám